Home » Vrijwilliger(ster) worden?

Bent u opzoek naar een leuke en inspirerende uitdaging?

Wordt vrijwilliger(ster) bij Stichting Toppie!

Wil jij je inzetten voor kinderen met Autisme in Suriname? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Stichting Toppie! juicht diversiteit toe en selecteert dus niet op grond van geslacht, religie, huidskleur, opleidingsniveau, leeftijd, seksualiteit, iedereen is welkom!

Wat zou je (u) voor stichting Toppie! kunnen betekenen?

Wij willen graag gebruik maken van jouw creativiteit, liefdadigheid, nauwkeurigheid, missie om iets te betekenen voor een ander en jouw innovativiteit om kinderen met autisme een betere kans te geven in de samenleving van Suriname. Bij stichting Toppie! is er altijd wel een vorm van vrijwilligerswerk die bij u past!

Dit kan op verschillende manieren:

• Het werven van sponsoren
  • Begeleider
  • Informatieverstrekking en voorlichting geven
  • Organiseren van groepsactiviteiten
  • Begeleider bij buitenschoolse activiteiten
  • Waar u denkt ons in te kunnen ondersteunen en wij nog niet aan gedacht hebben.
  • Ambassadeur

Wat heeft stichting Toppie! u te bieden

• Een goed vrijwilligersbeleid
  • Een gedragscode
  • Goede inhoudelijke begeleiding & Training
  • open en transparante communicatie
  • Persoonlijke groei en ontwikkeling
  • Samenwerken in en met een enthousiast team
  • Werkervaring

Hebben wij u enthousiast kunnen maken of heeft u nog net dat laatste duwtje nodig om ons te gaan ondersteunen, neem dan gerust contact met ons op. Wij gaan graag met u in gesprek.