Home » Project benodigdheden

Foto: visie van een veilige en rustige plek

Voor dit ambitieuze project is financiële hulp nodig, óók donaties in natura zijn van harte welkom.

1*  Perceel of bestaande locatie

2*  Multifunctionele ruimte: Hier zullen de kinderen op een positieve manier werken aan "korte doelen" zoals muziek maken, koken, sociale vaardigheden ontwikkelen enz.  Het positief stimuleren van vaardighedenEen ruimte waar ze leren omgaan met een computer en eventueel schoollessen kunnen volgen.

Kantoorruimte voor de vergaderingen en persoonlijke gesprekken met ouders enz.

 3* Keuken: Het doel is om de kinderen kookles te geven om hun zelfstandigheid te bevorderen, koken is ook een leuke en goede manier voor interactie en motoriek.

4* Dierenverblijf: Het doel hiervan is kinderen leren de dieren te verzorgen. Wat verantwoordelijkheid met zich mee brengt. Zoals velen al weten hebben mensen met Autisme en dieren een extra speciale band. De dieren zorgen er vaak voor dat de kinderen uit een schulp kruipen.

5* Zwembad: Het bouwen van een zwembad is niet goedkoop, maar het is belangrijk dat het veilig is, dus dat het zwembad ook afgedekt kan worden. Het doel van een zwembad zijn meerdere: Motorisch erg goed, ontspanning van het hele lichaam, watervrij worden en heel belangrijk.. leren zwemmen.

6* Het Hekwerk: Veiligheid staat op nummer 1, het is dus erg belangrijk dat er een goed hekwerk wordt geplaatst zodat niemand, onaangekondigd het erf kan oplopen, maar ook niet kan aflopen.

7* Speelplaats  

 

Voor elk project is een begroting gemaakt en een beleidsplan 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.